Ένα σημείο της γης όλο εξαίρεση . Η Βαράσοβα, το νερό, το διαμέρισμα, ο αέρας, το πρωινό (Απαράδεκτον ! Παγίδα!). Το κάθε τι είναι μια εξαίρεση


Μίνως Βολανάκης (Σκηνοθέτης) 1994

Η ώρα της αναχώρησης δυστυχώς έφτασε. Κρίμα και ήταν όλα τόσο όμορφα. Δεν ξέρω τι να πρωτοαναφέρω. Την υπέροχη θάλασσα ή την καταπληκτική Θέα με τον επιβλητικό βράχο της Βαράσοβας που σου προκαλεί δέος και μόνο που τον κοιτάς; αλλά και οι άνθρωποι είναι πολλοί φιλικοί. Η περιποίηση στο Glyka Apartments είναι ασύγκριτη. Η έννοια της φιλοξενίας σε όλο της το μεγαλείο. Σκέτη γλύκα. Ευχαριστώ πολύ τους οικοδεσπότες για την υποδοχή τους. Είναι η αιτία που σήμερα φεύγω με τις καλύτερες εντυπώσεις. Η φυγή μου είναι προσωρινή με την πρώτη ευκαιρία θα έρθω.


Μαίρη Μποζίκη (Μις Ελλάς 95') 1995

Κάτω από τον επιβλητικό βράχο της Βαράσοβας είναι όλα εκπληκτικά το περιβάλλον η θέα η περιποίηση στα APRTMENTS GLYKA είναι απαράμιλλη. Όλα θυμίζουν κάτι που θα μπορούσε να είναι κατοικία θεών. Αξίζει να ξαναέρθει κανείς διαθέτοντας περισσότερο χρόνο για να τ’απολαύσει όλα με άνεση.


Επαμειμώνδας Μπλατσής (Νομάρχης Λευκάδας) 1995

Δεν ξέρω τι είναι πιο γλυκό, η ιδιοκτήτρια, η περιοχή ή τα διαμερίσματα. Μάλλον πρέπει να ξανάρθω πριν δώσω απάντηση. Φιλικά


Νικήτας Κακλαμάνης (Κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΠΟΛ.Α) 1995

A marvelous place and marvelous people. I’m looking forward to come here again soon. With my best wishes.


Branimir Petrov ( Πρέσβης Βουλγαρίας) 1996

Κρυονέρι! Το νερό θάλασσας είναι δροσερό και αλμυρό. Με τη γλύκα όμως δύο ξεχωριστών ανθρώπων σε ένα όμορφο αρχοντικό συνθέτουν ένα μικρό παράδεισο που κρατά καλά κρυμμένο ο Θεός πίσω από την επιβλητική Βαράσοβα για όσους θέλουν να νιώσουν λίγη ευτυχία.


Βασίλειος Ντάσκαρης, (Δικηγόρος) 1996

Πέρασε πολύ καλά το τριήμερο και η φιλοξενία αντικατέστησε αυτό που ονομάζουμε εξυπηρέτηση.


Αλέξανδρος Μπαλτάς (Υφυπουργός Οικονομικών) 1997

Αν θέλεις να μάθεις το ακριβές περιεχόμενο της λέξης φιλοξενία πρέπει να μείνεις μια μέρα στης Γλύκας το μέρος! Φαίνεται ότι ο ξένιος Δίας βρήκε και πάλι το δικό του χώρο.


Νικόλαος Στάμος (Νομάρχης Αιτωνοακαρνανίας) 1998

Η φιλοξενία, το καλομαγειρεμένο φαγητό, η καλή παρέα, η καθαριότητα, σε συνδυασμό με την ευχάριστη διαμονή σε ένα επιβλητικό τοπίο που συνδυάζει βουνό και καθαρή είναι ζωντανές αναμνήσεις που σε συνοδεύουν όπου και να βρεθείς.


Αργύριος Παπαθανασίου 1999

Σε όλη τη ζωή μου δεν έχω πάει σε καλύτερες παραλίες από αυτές του Κρυονερίου. Οι καθαρότερες παραλίες και οι ξανθότερες είναι αυτές του Κρυονερίου. Πήγα και στο καλύτερο ξενοδοχείο GLIKA και πέρασα θαυμάσια. Ερχόταν μερικά μεσημέρια η οικογένεια της κ. Γλύκας και τα βράδια τρώγαμε πάλι μαζί. Άλλες πάλι, ερχόταν μόνη της και κουβεντιάσαμε. Ήταν θαυμάσια! Όλα αυτά θα μου μείνουν αξέχαστα.


Αλέξης Καψής (Μαθητής Δημοτικού) 1999

Δεν υπάρχουν ίσως αρκετές λέξεις για να περιγραφεί το συναίσθημα που δημιουργεί ένα σπίτι που περιμένει σαν ανοιχτή ζεστή αγκαλιά δύο ανθρώπους που φθάνουν κουρασμένοι από το πολύωρο ταξίδι. Έτσι μας δεχτήκατε εσείς εχθές. Τι κρίμα που δεν μπορούσαμε να μείνουμε και άλλες μέρες! Πάντως καλή αντάμωση…


Γιάννης Μπογιόπουλος – Ντίνα Βαγενά (Δημοσιογράφοι) 2000

Με την διαμονή μας εδώ μάθαμε την πραγματική έννοια της φιλοξενίας…. Ευχαριστούμε, περάσαμε πολύ καλά.


Τέλιος Αριστοτέλης (Χρηματοοικονομικός Συμβουλος) 2000

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην υπέροχη οικογένεια Γκίκα. Περάσαμε ένα αξέχαστο Πάσχα. Η φιλοξενία η ευχάριστη διαμονή και το ωραίο τοπίο είναι ο ωραιότερος συνδυασμός. Να σας έχει ο Θεός πάντα καλά και να προσφέρετε την αγάπη σας στους φιλοξενούμενούς σας.


Οικ. Λογοθέτη, Μικρού, Βλάχου 2001

Φθάσαμε βράδυ με τη σκέψη φορτισμένη να πάρουμε μέρος στις εκδηλώσεις της εξόδου του Μεσολογγίου. Ντυθήκαμε και φύγαμε γρήγορα για τις εκδηλώσεις. Την άλλη μέρα το πρωί μπορέσαμε να θαυμάσουμε πραγματικά το υπέροχο μέρος που είχαμε μείνει. Ταιριάζουν όλα αρμονικά σε αυτό το εξαίσιο μέρος. Τους ευχαριστούμε για την υπέροχη φιλοξενία και φεύγοντας σίγουρα παίρνουμε κάτι μαζί μας.. την αγάπη τους.


Γιώργος Ανδρέου (Δήμαρχος Αράχωβας) 2002

Στις πάντα άριστες αναμνήσεις μου από το Κρυονέρι προστέθηκε ακόμα μια. Ωραίος τόπος – ωραίοι άνθρωποι. Σας ευχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία, τη ζεστασιά και την επικοινωνία!


Δώρα Ιατρού 2003

Γεμάτη ζωντάνια και ενέργεια

Λαμπερή σαν τον ήλιο

Ύαινα όταν απαιτείται

Καλόκαρδη με όλους

Αλλά πάνω από όλα αγαπαητή!

Σας ευχαριστούμε για την υπέροχη φιλοξενίας σας!


Δημήτρης-Μαρία-Μιχάλης 2004

Όταν όλα με περίσσια φροντίδα αποκαλύπτονται εμπρός σου, απλά τόσο «γλυκά» σκέφτεσαι πως ο δημιουργός είναι παρών.

Λευτέρης Σκούταρης 2004

Η αγωνία και το άγχος για το μέρος που επέλεξες να περάσεις το 3ήμερο, σταματά όταν φτάσεις στο κουκλίστικο σπίτι της κ. Γλύκας στο Κρυονέρι.

Η έκπληξη συνεχίζεται με το ζεστό αγκάλιασμα της ιδιοκτήτριας, από εκεί και πέρα όλα κυλούν όμορφα και (δυστυχώς) γρήγορα.

Εάν υπήρχε λατρευτικός χώρος προς τιμή του ξένιου Δια αυτός θα πρέπει να ήταν εδώ, στο σπίτι της Γλύκας.

 Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα.

(Δεν είναι τυπικές οι ευχαριστίες, είναι από καρδιάς τυπωμένες).


Αργύρης, Άβρα 2006

Νάγιαν Μαρία

Thank you so much for a lovely stay!

We hope to be able to return soon…

Take care


Mads & Nadia Denmark 2007

Καταπληκτική φιλοξενία-ευχαριστούμε και τον Ρίο!

Θα ξανάρθουμε!


Λίζα Ξύδη (San Fransisco, CA, USA) 9/6/2008
Σ’αυτή τη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας οι απροσμέτρητες ομορφιές είναι κρυμμένες και πρέπει να τραβήξεις την κουρτίνα για να τις δεις. Η επιβλητική και ρωμαλέα Βαράσοβα κρύβει, με τον τρόπο της, τα κάλλη της περιοχής. Μα αν επιμείνεις και δεν έχεις συνηθίσει να θέλγεσαι από την τουριστική αντίληψη και τον εντυπωσιασμό της πρώτης ματιάς σου προσφέρονται – δώρα λιτά και μονάκριβα. – η Γλύκα και το μεγαλείο μιας, ευτυχώς ακόμα, ακούρσευτης περιοχής της γης.

Ζαχαρίας Σώκος (Δημοσιογράφος) 2009

Πολύ ωραίο πρωινό – πολύ ωραίος χώρος

φιλοξενία άριστη – κάτω από το ψηλό το όρος

θα ξανάρθουμε σίγουρα – κάποιο καλοκαιράκι

στον όμορφο το χώρο σας – φτιαγμένο με μεράκι


Γιάννης Μαρία – Παναγιώτης Μαρία – Σταμάτης Δήμητρα 27/3/2010

A lot of more thanks to Glyka, the best Greek woman!!!

We have enjoyed so much our stay and we will have a very good memory. See you next year!!!


Catherine 2011
Ένας χώρος περιποιημένος, φτιαγμένος με γούστο και μεράκι. Η Γλύκα φαίνεται, μα αυτό που ξεχωρίζει από μακριά, είναι η ανθρώπινη ζεστασιά και η ευγένεια των ιδιοκτητών. Να συνεχίσετε έτσι γιατί είναι το μόνο που μένει αναλλοίωτο στο χρόνο. Καλό κουράγιο.

Διονύσης Μποτώνης (Δημοσιογράφος) 2012